“powerU” SENTER i HELGEROA!

“powerU”  SENTER i HELGEROA!

Har du lyst til å være med meg å skape ” powerU ” SENTER i HELGEROA ??

Støtt min SPLEIS !!!

Etter et langt liv med jobber som har i all hovedsak bestått i å skape organisasjoner og team som er talentutviklende selvgående og vokser med oppgaver og utfordringer, og produserer helse, ønsker jeg å bruke min kompetanse i å utvikle et eget senter som skal bistå mennesker og næringslivet, med  nettopp og gjøre dette. Skape mestring og fokus i mennesker, som gjør de til SJEF i eget liv!!..

“powerU ” senteret skal selvsagt ha med denne DIGITALE dimensjonen jeg har skapt i mitt komplette mediekonsept for web og SoMe, COOLZTV, som en aktiv del av prosessen for å nå de ønskede resultat for den enkelte og den enkelte bedriftsorganisasjon.

ØNSKER DU Å HØRE MER, jeg vil gjerne få med en del av dere tidligere kolleger i NAV som også sluttet eller ble hetset og presset ut av tidligere jobb i NAV, vi vet hvordan ting SKAL gjøres.

RING Sivert Emil Skaarhaug på tlf +47 98 41 14 99 og vi tar en prat, dette skal realiseres dere, og slik jeg opplever livet om dagen, er dette det jeg har jobbet inn mot hele livet!!

Sivert Emil

Bli med i sendingen lørdag og jeg informerer ytterligere om planene rundt ” powerU senter ” i HELGEROA, dette har vært en pågående prosess over de siste par årene. Sendingen vil foregår på alle våre powerU sider og webside HER.

sivert.emil@coolz.tv

Related Posts

Read also x

%d bloggers like this: