“powerU” SENTER i HELGEROA!

Har du lyst til å være med meg å skape ” powerU ” SENTER i HELGEROA ??

Støtt min SPLEIS !!!

Etter et langt liv med jobber som har i all hovedsak bestått i å skape organisasjoner og team som er talentutviklende selvgående og vokser med oppgaver og utfordringer, og produserer helse, ønsker jeg å bruke min kompetanse i å utvikle et eget senter som skal bistå mennesker og næringslivet, med  nettopp og gjøre dette. Skape mestring og fokus i mennesker, som gjør de til SJEF i eget liv!!..

“powerU ” senteret skal selvsagt ha med denne DIGITALE dimensjonen jeg har skapt i mitt komplette mediekonsept for web og SoMe, COOLZTV, som en aktiv del av prosessen for å nå de ønskede resultat for den enkelte og den enkelte bedriftsorganisasjon.

ØNSKER DU Å HØRE MER, jeg vil gjerne få med en del av dere tidligere kolleger i NAV som også sluttet eller ble hetset og presset ut av tidligere jobb i NAV, vi vet hvordan ting SKAL gjøres.

RING Sivert Emil Skaarhaug på tlf +47 98 41 14 99 og vi tar en prat, dette skal realiseres dere, og slik jeg opplever livet om dagen, er dette det jeg har jobbet inn mot hele livet!!

Sivert Emil

Bli med i sendingen lørdag og jeg informerer ytterligere om planene rundt ” powerU senter ” i HELGEROA, dette har vært en pågående prosess over de siste par årene. Sendingen vil foregår på alle våre powerU sider og webside HER.

Previous post NORGE lider under en alvorlig SYSTEMFEIL!
Next post BLI MED i vårt ” powerU center ! “
%d bloggers like this: