Normale mennesker er VILJE & TRO styrt!

Normale mennesker er VILJE & TRO styrt!

Hei dere mitt ” powerU center “, skal bli en levende del av COOLZTV MEDIACENTER her ute i HELGEROA. Dette senteret skal jobbe mot psykiske overgrep og ondskap og skape dette transparente samfunnet som avdekker potensielle terrorister og overgripere på løpende bånd. og lenge før de utfører fysiske overgrep. Definisjonen av PSYKISKE OVERGREP, er faktisk dette når noen målrettet overstyrer individets VILJE & TRO. Normale koblede mennesker, mennesker med EQ og EMPATI og evne til å elske og kjenne kjærlighet, er VILJE & TRO styrt.

Følg med på min side https://poweru.no så forteller jeg deg mer og lærer DEG powerU ” makes U empower U “, også kalt GEvinst, og du blir bevisst din VILJE & TRO.

Ønsker du å lære powerU eller trenger en helsefaglig frittstående pedagog og prosessor i livet ditt, ringer du
Sivert Emil på tlf 98 41 14 99 for avtale.

#inspiration #entrepreneur
#lifementor #poweru

sivert.emil@coolz.tv

Related Posts

Read also x

%d bloggers like this: