Sivert Emil Skaarhaug ” la meg hjelpe deg å skape en bærekraftig bedriftsorganisasjon “

Sivert Emil Skaarhaug ” la meg hjelpe deg å skape en bærekraftig bedriftsorganisasjon “

Med mangeårig bakgrunn i kvalitetsledelse og organisasjonsutvikling, og individuell oppfølging av mennesker, sitter jeg på en unik kompetanse som jeg kan tilføre din virksomhet, og deg som leder og din bedrift.

Min bakgrunn er mangfoldig, genetisk pedagog selvsagt dette er Skaarhaug genet, jeg har bakgrunn fra ungdomsarbeid/kultur musikk/salg markedsføring selvstendig næringsdrivende/butikk service, og som prosjektleder kvalitet/HR/personal i NorgesGruppen i 6 år og som skaper av NAV og utvikler av hele konseptet ” vi gir mennesker MULIGHETER ” gjennom 14 år.

De siste årene har jeg utviklet denne prosess basen powerU ” makes U empower U ” og også koblet den til menneskers realisering av engen DIGITAL VERDI, som er en betydelig verdi.

Tar du som leder og din bedrift meg med på lag, vil dere kunne utvikle en bærekraftig bedriftsorganisasjon, som blir selvutviklende og konkurranse kraftig for all fremtid.

Ring Sivert i dag for ytterlige info og bestilling av foredrag eller en aktivt prosess inn mot dine ansatte over tid.

Sivert Emil Skaarhaug

tlf 98 41 14 99

sivert.emil@coolz.tv

Related Posts

Read also x

%d bloggers like this: